Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mies Bouwman wees 'stout' voorstel af

Shownieuws

Mies Bouwman wilde niet meewerken aan het boek 'Stout', van Heleen van Royen en Marlies Dekkers. "Die is vroeger vast ook wel stout geweest", vertelt Van Royen.

Mies Bouwman wilde niet meewerken aan het boek 'Stout', van Heleen van Royen en Marlies Dekkers. "Die is vroeger vast ook wel stout geweest", speculeert Van Royen in de televisiegids Veronica Magazine. "Daar waren Marlies en ik nieuwsgierig naar. Maar helaas..."

Ook Mabel Wisse Smit, de echtgenote van prins Johan Friso, bedankte voor de eer. "We kregen wel een keurig briefje van haar secretaresse", zegt de schrijfster, die onlangs naakt in Playboy stond.

Van Royen en lingerieontwerpster Dekkers waren voor hun boek, waarin zij met elf vrouwelijke BN'ers over hun seksleven spraken, niet op zoek naar domme blondjes. "Geen voetbalvrouwen dus", vertelt Van Royen. "Katja Schuurman vonden we weer té cliché."

In plaats van Katja koos het schrijversduo voor vrouwen als Daphne Bunskoek en Willeke Alberti. De bekende dames worden aan de tand gevoeld over flirten, verleiding, succes en lingerie. Ook ondergaan ze een zogenaamde 'Stout-test'.

'Stout' ligt vanaf zaterdag in de boekwinkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen