Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe carrière voor Isabelle Brinkman

Shownieuws

Oud-vj en 3FM-dj Isabelle Brinkman start een nieuwe carrière. Met haar eigen bedrijf Isaproductions gaat ze artiesten promoten en evenementen organiseren.

Oud-vj en 3FM-dj Isabelle Brinkman start een nieuwe carrière. Met haar eigen bedrijf Isaproductions gaat ze achter de schermen artiesten promoten en evenementen organiseren. Als eerste werkzaamheden verzorgt ze de promotie voor zangeres Des'Ray en organiseert ze een groot evenement voor Pink Ribbon, de stichting die strijdt tegen borstkanker.

Isa staat voor de Engelse woorden image, sound en articles, woorden die volgens Brinkman slaan op haarzelf. "Ik heb lang nagedacht wat ik zou gaan doen met al mijn ervaring", vertelt Isabelle woensdag in het televisieprogramma Tijd voor Tien. "En nagedacht over wat ik allemaal kan." Zo ontstond langzamerhand het idee voor haar eigen bedrijf.

De 34-jarige Brinkman was vijf jaar te zien als vj bij TMF en MTV, en daarna vijf jaar dj bij 3FM. Ook presenteerde ze drie jaar geleden een korte periode het televisieprogramma Shownieuws bij SBS 6. Daar vertrok ze na een rel in de media met medepresentator Gerard Joling. "Ik zat toen niet lekker in mijn vel, ik kon mijn draai niet vinden en het liep gewoon niet", zegt Brinkman. "Maar ik wil nog wel even benadrukken dat ik niet ben ontslagen."

De kersverse zakenvrouw mist de televisie wel en sluit niet uit dat zij daar ooit terugkeert. Op de radio is zij iedere vrijdag weer te horen bij het online radiostation KXradio. Zij presenteert hier een programma met haar eigen favoriete muziek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen