Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leco van Zadelhoff lanceert eigen kwastenlijn

Shownieuws

Leco van Zadelhoff lanceert zijn eigen collectie van 26 make-up-kwasten en penselen, alle gemaakt van echt haar. Ze worden vanaf vrijdag verkocht.

Visagist en haarstylist Leco van Zadelhoff lanceert deze week zijn eigen collectie van 26 make-up-kwasten en penselen, alle gemaakt van echt haar. Hij heeft ook een vloeibare kwastenreiniger ontwikkeld om de kwasten en penselen te reinigen. De serie make-upbenodigdheden van Leco is vanaf vrijdag verkrijgbaar bij een grote parfumerieketen.

De 39-jarige mooimaker van bekend Nederland stelt dat een goede make-up zonder het juiste gereedschap onmogelijk is. "Het kiezen van geschikte make-upproducten vereist advies en enige precisie en dat geldt ook voor het uitzoeken van de juiste make-upbenodigdheden", legt hij uit. "Alleen met geschikte make-uptools van de beste kwaliteit kan een mooie make-up worden gecreëerd."

De beautyspecialist staat al jaren bekend als de visagist van tal van bekende Nederlandse vrouwen uit de tv-, theater- en societywereld, onder wie Caroline Tensen, Estelle Gullit en Leontine Borsato. Vorig jaar lanceerde hij een eigen brillenlijn. Voor een aantal Nederlandse bedrijven vervult hij een adviseursfunctie voor imago en uitstraling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen