Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drie Soul Train-nominaties voor Beyoncé

Shownieuws

Beyoncé is drie keer genomineerd voor een Soul Train Award. De prijzen, die worden georganiseerd door het programma 'Soul Train', worden op 10 maart uitgereikt.

(Novum/AP) - Beyoncé is drie keer genomineerd voor een Soul Train Award. Ze maakt kans op de muziekprijs in de categorieën beste vrouwelijk artiest, beste videoclip voor haar clip bij het nummer 'Irreplaceable' en beste album van een vrouwelijke artiest voor 'B'day'.

De Soul Train Awards werden 21 jaar geleden in het leven geroepen door het Amerikaanse muziekprogramma Soul Train. Met de prijzen worden artiesten uit de r&b-, hiphop-, rap- en gospelgemeenschap onderscheiden.

Mary J. Blige, Chris Brown, Gnarls Barkley en nieuwkomers Ne-Yo en Yung Joc zijn ieder twee keer genomineerd. Ook John Legend heeft twee nominaties op zak. Hij maakt kans op een onderscheiding in de categorieën beste album van een mannelijke artiest voor 'Once again' en beste single van een mannelijke artiest voor zijn nummer 'Save room'. Vorig jaar won hij twee Soul Train Awards in dezelfde categorieën.

De Soul Train Awards worden op 10 maart uitgereikt in Pasadena in Californië.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen