Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boerende Britney trekt meeste kijkers

Shownieuws

Filmpje van boerende Britney Spears is uitgeroepen tot populairste internetvideo van het jaar; meer dan 3 miljoen keer bekeken.

Een filmpje van een boerende Britney Spears is uitgeroepen tot de meest populaire internetvideo van een beroemdheid van het jaar. De video van de popprinses die onder invloed van drugs of drank lijkt te zijn en praat over haar geloof in tijdreizen, is door bijna 3,4 miljoen mensen bekeken. Dat meldt viralvideochart.com.

Een video van Britney's ex-man Kevin Federline werd na die van de vrouw van zijn kinderen het meest aangeklikt. Het filmpje waarin te zien zou zijn hoe hij per sms te horen krijgt dat Britney van hem wil scheiden, trok twee miljoen kijkers. De racistische uitval van Seinfeld-acteur Michael Richards tijdens een optreden in een comedyclub vorige maand, trok ruim een miljoen kijkers.

De kijkcijfers van de filmpjes zijn bijgehouden door viralvideochart.com. De term 'viral video' wordt gebruikt voor video's die populair worden nadat ze op het internet geplaatst zijn. De filmpjes worden net als virussen verspreid via e-mails en weblogs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen