Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Mills ingelicht over bedreigingen

Shownieuws

Heather Mills is donderdag door de politie ingelicht over een mogelijke dreiging. De 38-jarige ex van Paul McCartney sprak al eerder over doodsbedreigingen.

Heather Mills is donderdag door de politie ingelicht over een mogelijke dreiging. Dat tekenden meerdere Britse media zondag op uit de mond van een politiewoordvoerder. De 38-jarige vrouw van Paul McCartney sprak al eerder over doodsbedreigingen. Zij zou deze hebben ontvangen nadat bekend was geworden dat zij van de 64-jarige ex-Beatle zou scheiden. De politie vertelde Mills over een 'niet-specifieke dreiging' en benadrukte dat er geen 'direct risico' is.

De politie bevestigt de geruchten dat Mills vorige week tweemaal is bezocht. Zij werd volledig ingelicht en kreeg de namen van de verdachten te horen. Ook werd haar verzekerd dat de politie voorzorgsmaatregelen heeft genomen voor het geval ingrijpen nodig zou zijn. Mogelijk is een alarmsysteem in het huis van Mills geplaatst. Ook Paul McCartney is ingelicht.

Het bekende koppel kondigde in mei aan een scheidingsprocedure te beginnen, na een huwelijk van vier jaar. Samen hebben de twee een 4-jarige dochter, Beatrice.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen