Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamie Westland liet EliZe achter met gebroken hart

Shownieuws

Jamie Westland, de drummer van Di-rect, heeft het hart van EliZe gebroken. "Dat het uit is, is voor mij een heel grote klap", zegt de zangeres.

Jamie Westland, de drummer van Di-rect, heeft het hart van EliZe gebroken. "Dat het uit is, is voor mij een heel grote klap", zegt de zangeres, die ondanks haar verdriet erg openhartig is over het einde van haar relatie. "Ik heb niet veel vriendjes gehad dus het is de eerste keer dat mijn hart is gebroken." Westland maakte het drie weken geleden uit. Het stel zou elkaar door drukke werkschema's te weinig zien.

Toch zit Elise van der Horst, zoals EliZe eigenlijk heet, niet bij de pakken neer. Zo verscheen ze donderdag tot in de puntjes verzorgd bij de Elle Style Awards, waar ze als afleiding mee naartoe was gesleept door vriendin en TMF-presentatrice Miljuschka. Daar vertelde ze inmiddels weer behoorlijk om zich heen te kijken. "Er zijn toch een hele hoop leuke jongens. Dat het uit is, maakt ook eigenlijk niet uit. Je wordt er alleen maar sterker van."

Toch is de brunette nog niet sterk genoeg om alleen te slapen. "Ik ben zielig en alleen", grapte ze. "Ik slaap elke nacht met mijn SpongeBob-knuffel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen