Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-Spice Girl Emma Bunton is zwanger

Shownieuws

Ex-Spice Girl Emma Bunton is zwanger van haar eerste kindje. Dat heeft ze onthuld aan de Britse krant The Sun. "We zijn zo blij", zegt de blondine.

Ex-Spice Girl Emma Bunton is zwanger van haar eerste kindje. Dat heeft ze onthuld aan de Britse krant The Sun. "We zijn zo blij, het is echt ongelooflijk nieuws" zegt de blondine. De vader van de baby is haar vriend, zanger Jade Jones.

De 31-jarige Bunton en de vier jaar jongere Jones hebben acht jaar een relatie en wonen sinds een jaar samen. "We kijken uit naar alles wat ons nu te wachten staat", zegt een gelukkige Emma, die in de zomer is uitgerekend. Eerder deze week had ze haar eerste echo in een privékliniek in Londen.

Nu ook Emma binnenkort moeder wordt, is de enige voormalige Spice Girl die straks geen kinderen heeft Mel C. Vorig jaar beviel Geri Halliwell van dochter Bluebell Madonna en Victoria Beckham heeft drie zoons, Brooklyn, Romeo en Cruz. Mel B heeft een dochter, Phoenix, van de Nederlandse danser Jimmy Gulzar, en is momenteel zwanger van haar tweede kindje, van wie Eddie Murphy de vader zou zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen