Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson definitief terug in de VS

Shownieuws

Michael Jackson woonde het afgelopen jaar in Bahrein, Frankrijk en Ierland, maar is nu terug in de Verenigde Staten. Zijn woordvoerder zei dat vrijdag.

(Novum/AP) - Michael Jackson woonde het afgelopen jaar in Bahrein, Frankrijk en Ierland, maar is nu terug in de Verenigde Staten. Dat heeft de woordvoerder van de King of Pop vrijdag gezegd in een telefonisch interview. Jackson kwam zelf ook nog even aan de telefoon om één vraag te beantwoorden. Op de vraag hoe het met hem ging antwoordde hij 'goed, dank je'. Waar hij gaat wonen is om veiligheidsredenen niet bekendgemaakt.

Ook las de zanger een verklaring voor waarin hij bekendmaakte binnenkort naar Japan af te reizen om zijn comeback voort te zetten. "Mijn vrienden en fans in Japan hebben mij en mijn familie altijd enorm gesteund", zei hij. "Ze hebben me geholpen het hoogst haalbare te bereiken in de muziekindustrie."

Om de Japanse fans te belonen zijn in maart een aantal fandagen ingepland. Wie daar bij wil zijn moet diep in de buidel tasten: een toegangsbewijs kost ruim 2500 euro. Geen klein bedrag, maar de kaartjes gaan als warme broodjes over de toonbank, zegt organisator Broderick Morris. Fans die een van de twee dagen bezoeken krijgen een diner, een gesigneerde foto en een 'meet and greet' van dertig seconden. Jacskon is contractueel niet verplicht op te treden.

Vorige maand bezocht Jackson de begrafenis van soullegende James Brown in Augusta, in de staat Georgia. In november trad hij op tijdens de World Music Awards in Londen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen