Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Paris Hilton had miskraam'

Shownieuws

Paris Hilton heeft een miskraam gehad. Tussen privéspullen van Paris is een ziekenhuisrekening gevonden die dit zou aantonen.

'Paris Hilton had miskraam'

Paris Hilton had in maart 2003 een miskraam. Dat maken meerdere Amerikaanse showbizzsites op uit een ziekenhuisrekening, die onlangs tussen eigendommen van de hotelerfgename werd aangetroffen. De rekening staat op naam van een zekere 'Amber Taylor', die dezelfde geboortedatum heeft als de bekende socialite.

De rekening werd ontdekt tussen een grote hoeveelheid privéspullen van de blondine. De spullen, afkomstig uit een opslagruimte, zijn sinds donderdag te bekijken op de website ParisExposed.com. Naast de ziekenhuisrekening bevatte de opslag persoonlijke filmpjes en foto's, waarop Hilton naakt te zien is.

De items van de 25-jarige blondine werden vorig jaar verkocht, omdat Hilton de huur van de opslagplek niet zou hebben betaald. Volgens een woordvoerder overweegt ze juridische stappen te ondernemen tegen de eigenaars van de website.

Hilton was al eerder in al haar glorie op het internet te bewonderen. In 2003 verscheen een sekstape van haar en haar ex-vriend Rick Salomon op het net.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen