Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nienke verdrijft Nelly Furtado van eerste plaats

Shownieuws

Actrice Loek Beernink verslaat als Nienke, met haar titelsong van de televisieserie Het Huis Anubis, Nelly Furtado van de eerste plek van de Mega Top 100.

Nienke heeft met haar titelsong van de televisieserie Het Huis Anubis Nelly Furtado van de eerste plaats van de Mega Top 100 verdreven. Het nummer, dat werd ingezongen door de 20-jarige actrice Loek Beernink, kwam deze week binnen op een zesde plek en stijgt in de tweede week door naar de hoogste positie in de officiële hitparade van Nederland. Furtado stond drie weken bovenaan met haar single 'All good things (come to an end)'.

In het huis dat centraal staat in de jeugdserie van tv-zender Nickelodeon ligt een schat verborgen. De acht hoofdpersonages gaan op zoek naar de schat, maar ondervinden veel hinder tijdens hun zoektocht. Het eerste seizoen van de jeugdsoap trok vorig jaar per aflevering meer dan honderdduizend kijkers. Het tweede seizoen start eind februari.

Het Huis Anubis is een productie van Nickelodeon in samenwerking met het Vlaamse televisiebedrijf Studio 100. Het bedrijf van Gert Verhulst is ook verantwoordelijk voor de successen van onder meer meidengroep K3, Kabouter Plop en Piet Piraat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen