Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Honderd daklozen te gast bij film Will Smith

Shownieuws

Ongeveer honderd daklozen waren te gast bij de burgemeester van Washington voor het bekijken van de nieuwe film van Will Smith 'The pursuit of happyness'.

Ongeveer honderd daklozen waren donderdag te gast bij de burgemeester van Washington voor het bekijken van 'The pursuit of happyness'. De film is een waar gebeurd verhaal over een dakloze vader, gespeeld door Will Smith, die zichzelf opwerkt tot miljonair. De burgemeester van Washington DC, Anthony A. Williams, wil met deze actie daklozen een hart onder de riem steken.

Een 52-jarige dakloze vrouw kwam met het idee daklozen uit te nodigen voor het zien van de film. De gouverneur van Tennessee nodigde vorige maand al vijftien daklozen uit om de film te bekijken.

De film maakte veel indruk op het publiek. Toen het personage van Smith de baan kreeg waar hij zo hard voor had gewerkt, barstte het publiek in tranen uit. De film was afgelopen weekeinde de bestbezochte film in Amerika en leverde al meer dan twintig miljoen dollar op.

De 38-jarige Smith is voor zijn nieuwe film genomineerd voor een Oscar voor beste acteur. De film draait vanaf 1 februari in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen