Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liz Taylor steunt campagne Hillary Clinton

Shownieuws

Elizabeth Taylor doneert geld voor de presidentscampagne van Hillary Clinton. De actrice steunt de Democratische senator omdat ze haar 'gewiekst' vindt.

(Novum/AP) - Elizabeth Taylor heeft aangekondigd geld te doneren voor de presidentscampagne van Hillary Clinton. De actrice steunt de Democratische senator met een bedrag van 1770 euro omdat ze haar 'gewiekst' vindt, zo stelt ze in een verklaring. Dit is het maximum bedrag dat particulieren in Amerika aan politici mogen doneren.

De 74-jarige filmster prijst Clinton om haar politieke instelling. "Ze is eigenzinnig en een slimme leider", zegt ze. "Ze heeft jaren ervaring in de politiek." Clinton kondigde zaterdag aan mee te willen doen aan de aankomende presidentsverkiezingen, die in 2008 plaatsvinden.

Taylor is niet de enige Hollywoodster die zich bezighoudt met de verkiezingen. Filmmagnaat Steven Spielberg organiseert volgende maand een benefietavond voor de Democraat Barack Obama, een van de rivalen van Clinton.

De echtgenote van Bill Clinton hoeft echter niet te treuren. Ook zij krijgt steun van Spielberg, die heeft toegezegd in de lente geld voor haar in te zamelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen