Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Froukje jureert eenmalig in Dancing on Ice

Shownieuws

Froukje de Both neemt eenmalig de rol van jurylid op zich in Dancing on Ice. De tv- en radiopresentatrice vervangt vrijdag jurylid Joan Haanappel.

Froukje de Both neemt eenmalig de rol van jurylid op zich in Dancing on Ice. Dat vertelde ze vrijdag in het ochtendprogramma van Edwin Evers op Radio 538. De tv- en radiopresentatrice vervangt vrijdag jurylid Joan Haanappel, die verhinderd is.

De 34-jarige blondine, die vorig jaar de tweede plek bemachtigde in de ijsdanscompetitie van RTL 4, weet waar ze op gaat letten. "Ik wil vooral op het plaatje letten en hoe het geheel eruit ziet", vertelde ze.

De tv-bekendheid voelt zich niet geïntimideerd door haar ervaren jurycollega's, waaronder de Nederlandse kunstschaatslegende Sjoukje Dijkstra. "Ik weet op technisch vlak niet zo veel, maar ik weet wel hoe het is om aan deze show mee te doen", zei ze. "Ik weet uit eigen ervaring welk niveau de deelnemers in de derde aflevering moeten hebben."

Door haar onverwachte deelname aan de ijsshow kan De Both vrijdagavond niet aanwezig zijn voor haar show bij Radio 538, die zij wekelijks met Niels Hoogland presenteert.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen