Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hadassah de Boer wint Elle Style Award

Shownieuws

Hadassah de Boer heeft donderdagavond de Elle Personal Style Award gewonnen. Ze is daarmee verkozen tot de meeste stijlvolle bekende vrouw van het jaar.

Hadassah de Boer heeft donderdagavond de Elle Personal Style Award gewonnen. Ze is daarmee verkozen tot de meeste stijlvolle bekende vrouw van het jaar. De presentatrice, die met haar benoeming onder anderen zangeres Anouk en actrice Halina Reijn versloeg, vindt het wel grappig dat ze wordt geprezen om haar stijl. "Ik moet er wel een beetje van giechelen."

Volgens de televisiepersoonlijkheid heeft ze de prijs niet helemaal aan zichzelf te danken. "Het komt gewoon omdat ik een paar jaar geleden naar een heel goede styliste ben gestapt, Venus Waterman." Toen ze de award in ontvangst nam noemde ze prijs daarom ook 'absoluut een wisseltrofee'.

Ook voor EliZe is haar styliste, Monique Verkaart, heel belangrijk. "Op dit soort avonden dan helpt zij mij wel, ja." In het dagelijkse leven zegt de zangeres geen hulp nodig te hebben bij haar kledingkeuze. "Hoewel ik wel laatst met de assistente van mijn styliste door mijn kledingkast ben gegaan en heb weggegooid wat écht niet meer kon", lacht ze.

Miljuschka Witzenhausen, TMF-dj en vriendin van EliZe, denkt veel te eigenwijs te zijn voor een styliste. "Dat werkt helemaal niet bij mij. Ik ben heel wisselvallig", legt ze uit. "Dan moet ik heel vaak met haar bellen om uit te leggen dat ik weer van gedachte ben veranderd over wat ik mooi vind."

De Elle Personal Style Award werd donderdag uitgereikt in het energiemuseum Energetica in Amsterdam. Naast deze prijs werd ook de Elle stylist Award vergeven aan 'het beste styling talent van het jaar'. Deze eer ging naar de 24-jarige Patricia Giesbers. De meest stijlvolle bezoekster van de awardshow werd geprezen met de bElle of the ball-award.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen