Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Krokodil gestolen van set 'Zoop in Zuid-Amerika'

Shownieuws

Dieven hebben van de set van 'Zoop in Zuid-Afrika' een auto gestolen. Aan de auto vast zat een trailer met een krokodil erin.

Krokodil gestolen van set 'Zoop in Zuid-Amerika'

Het zit de filmcrew van 'Zoop in Zuid-Amerika' niet mee. Werden de opnamen vorige maand vanwege hevige regenval in Argentinië stilgelegd, maandagochtend bleek een productieauto te zijn gestolen, compleet met trailer. In de aanhanger zat een levende krokodil, die 's middags in een scène zou figureren.

De gewaarschuwde politie vond het reptiel vijftien kilometer verderop ongeschonden terug in zijn trailer, meldt filmmaatschappij Independent Films dinsdag. Regisseur Johan Nijenhuis denkt dat de autodieven de schrik van hun leven kregen toen ze het dier ontdekten. "Ik kan me voorstellen dat ze niet wisten wat ze zagen toen ze ontdekten wat er eigenlijk in de trailer zat."

De set van een 'Zoop'-film heeft vaker te maken met hectiek rond dieren. Tijdens de opnamen van 'Zoop in India' vorig jaar maart ontsnapte een giftige cobra, een maand eerder sloeg een olifant tijdens de opnamen op hol.

'Zoop in Zuid-Amerika' is de derde film over een groep jonge dierenverzorgers. In deze film vertrekken de verzorgers naar het Andes-gebergte om een zeldzame vlinder op te sporen. Nicolette van Dam en Peggy-Jane de Schepper behoren tot de acteurs die momenteel voor de opnamen in Argentinië zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen