Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sting smeedt plannen voor reünie The Police

Shownieuws

Sting heeft de geruchten over een reünie van The Police aangewakkerd. De zanger heeft bevestigd in gesprek te zijn over een hereniging van de band.

Sting heeft de geruchten over een reünie van The Police aangewakkerd. De zanger bevestigde tegenover de Britse boulevardkrant The Mirror dat hij met drummer Stewart Copeland en gitarist Andy Summers in gesprek is over een hereniging van de band, die precies dertig jaar geleden werd opgericht. "We zijn dertig jaar geleden begonnen, dus het zou leuk zijn om iets bijzonders te doen om dat te vieren. We weten nog niet precies wat, maar we zijn ermee bezig."

Platenmaatschappij A&M Records liet eerder al weten het dertigjarig jubileum groots te willen aanpakken. Zo zou er een dvd uitkomen en een compilatie-cd van de band, die in 1986 uit elkaar ging.

The Police scoorde in de jaren zeventig en tachtig hits als 'Can't stand losing you', en 'Every breath you take'. Behalve voor een onofficieel optreden tijdens het huwelijk van Sting en Trudie Styler in 1992 kwamen de bandleden alleen bij elkaar toen de groep in 2003 werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. The Police bracht toen het nummer 'Roxanne' ten gehore.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen