Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Advocaten Kate Middleton filmen paparazzi

Shownieuws

De advocaten van Kate Middleton hebben beeldopnamen gemaakt van de paparazzi die zich ophouden voor haar woning. Zo hebben ze bewijsmateriaal voor een zaak.

(Novum/AP) - Paparazzi die het gemunt hebben op Kate Middleton, de vriendin van prins William, stonden maandag zelf in de belangstelling. De advocaten van Middleton lieten weten uit voorzorg beeldmateriaal te hebben gemaakt van de fotografen die zich ophouden voor haar woning in Londen. Mocht het ooit tot een rechtszaak komen, dan kunnen ze zich met de opnamen verweren.

De 25-jarige Middleton wordt de laatste tijd belaagd door paparazzi, nu de geruchten dat ze zich dit jaar verlooft met William aanzwellen. Haar advocaten hebben de media verzocht Kate zo veel mogelijk met rust te laten en rekening te houden met haar recht op privacy. Mochten fotografen toch te ver gaan in hun drang Middleton te volgen, dan hebben haar advocaten voortaan een troef in handen.

Middleton laat weten te begrijpen dat er veel belangstelling voor haar is, maar is niet van zoveel aandacht gediend. Als ze zich ergens met William vertoont, heeft ze begrip voor de paparazzi, als ze in haar eentje is wenst ze met rust gelaten te worden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen