Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chipz lanceert singles in Engeland

Shownieuws

Chipz verblijft momenteel in Engeland voor de lancering van de singles '1001 Arabian Nights' en 'Cowboy'. Het album van het viertal verschijnt daar in maart.

Popgroep Chipz is in Engeland voor de lancering van de singles '1001 Arabian Nights' en 'Cowboy'. Het viertal, dat eerder grote hits scoorde in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië, promoot de nummers op radio en tv. Het eerste album van Rach-L, C!lla, Peter en Kev!n verschijnt in maart in Groot-Brittannië.

Naast de release van de eerste singles in Engeland start de groep eind januari in Nederland met de eerste theatertour 'Past: Present: Future'. Tijdens de show worden hits als 'Cowboy', 'Waikiki Beach', '1001 Arabian Nights' en 'Gangstertown' met elkaar verbonden door een verhaal. De show is een productie van Stage Entertainment, het bedrijf van Joop van den Ende.

De theatertour wordt volgens een woordvoerder van Stage Entertainment een spectaculaire avond met veel zang en dans. Het viertal wordt in de show ondersteund door vijf dansers. Ook wordt gebruikgemaakt van visuele effecten. De première van de Chipz theatershow is op 4 februari in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen