Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Campbell wil van reputatie af en ontslaat manager

Shownieuws

Naomi Campbell maakt schoon schip en heeft haar manager na 15 jaar trouwe dienst de deur gewezen. Het supermodel wil afstand nemen van haar beruchte verleden.

Naomi Campbell maakt schoon schip en heeft om te beginnen haar manager na vijftien jaar trouwe dienst de deur gewezen. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender CBS. Het supermodel, dat bekend staat als opvliegend, wil afstand nemen van haar beruchte verleden. Ze stort zich op een carrière als verslaggever van mannenblad GQ en wil alle mishandelingszaken die de afgelopen jaren tegen haar zijn aangespannen achter zich laten.

Campbell haalde vorig jaar nog het nieuws omdat ze een mobiele telefoon naar het hoofd van haar werkster zou hebben gegooid. Ook in 1998, 2003 en 2004 werd het 36-jarige model door werknemers beschuldigd van mishandeling. Zelf zegt ze dat de werknemer die haar in 2004 aanklaagde de beschuldiging verzonnen had om haar een hak te zetten. In 1998 en 2003 bekende ze wel schuld.

Vorige week kwam aan het licht dat Campbell een bedrag van driehonderdduizend euro heeft betaald aan haar vroegere vriendin en actrice Yvonne Scio, die ze in 2005 tegen een muur zou hebben geduwd en meerdere keren in het gezicht had gekrabd en geslagen. De wonden die Scio daaraan overhield waren zo ernstig dat ze in het ziekenhuis moest worden behandeld en ze geen interviews meer kon geven ter promotie van haar nieuwe film. Nu Campbell met het geld over de brug is gekomen, is de aanklacht ingetrokken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen