Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Melanie derde afvaller X-Factor

Shownieuws

Melanie is de derde afvaller in de X-Factor. De zangeres (26) kreeg zondag met haar vertolking van het nummer 'Xanadu' niet genoeg stemmen van de kijkers.

Melanie is de derde afvaller in de X-Factor. De 26-jarige zangeres kreeg zondag met haar vertolking van het nummer 'Xanadu' niet genoeg stemmen van de kijkers. In de herkansing nam zij het op tegen het trio Hearts, die een lied zongen van de groep Aerosmith. Uiteindelijk beslist de jury dat Melanie haar biezen moest pakken.

Henk Temming, jurylid en coach van Melanie, vindt het een 'groot gemis' dat niet Hearts maar Melanie de show heeft moeten verlaten. Collega jurylid Marinanne van Wijnkoop is het niet met Henk eens. Zij stemt Melanie weg met als reden dat zij het stemgeluid van de zangeres te mager vindt. HenkJan Smits sluit zich aan bij Van Wijnkoop. Zijn stem is doorslaggevend voor het vertrek van Melanie.

Melanie barst na een uitbundig applaus en een staande ovatie van het publiek in tranen uit. De teleurstelling is groot. "Ik zag het stiekem wel aankomen, maar je weet het nooit", vertelt ze snikkend tegen presentatrice Wendy van Dijk. "Maar ik vond de X-Factor een geweldige leerschool."

De meidengroep 'Groovin'Sound' en zanger Ruben gingen Melanie in eerdere afleveringen voor. Zij vielen ook af. Henk Temming heeft als coach nog twee deelnemers in de strijd. De 67-jarige Dorine en Anja Wessels. Van Wijnkoop dingt nog mee met Hearts en X6, de twee groepen. HenkJan Smits heeft met Richy, Sharon en Christian nog al zijn acts in de race.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen