Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stallone bij voetbalwedstrijd in Liverpool

Shownieuws

Sylvester Stallone was in Liverpool voor de wedstrijd Everton-Reading. De 60-jarige acteur reist dinsdag naar Londen voor de première van 'Rocky Balboa'.

(Novum/AP) - Sylvester Stallone heeft zondag in Liverpool als eregast de thuiswedstrijd van Everton tegen Reading bijgewoond. De Amerikaanse acteur werd door dertigduizend toeschouwers met een luid applaus welkom geheten in het stadion en hield een blauwwit gestreepte Everton-vlag omhoog. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Stallone, een groot voetbalfan, was uitgenodigd door de nieuwe aandeelhouder van de club, Robert Earl. Hij is de eigenaar van de Planet Hollywood-restaurants en heeft aangekondigd 'showbiz' naar Everton te brengen in de persoon van diverse filmsterren.

De 60-jarige acteur reist later deze week naar Londen voor zijn nieuwste film 'Rocky Balboa'. Dinsdag vindt de Britse première plaats van de zesde productie in de reeks over de gelijknamige bokser uit Philadelphia.

Stallone sprak ook over de overstap van de Engelse voetballer David Beckham van Real Madrid naar Los Angeles Galaxy. "Ik denk dat de komst van David Beckham voor iedereen goed kan uitpakken. Beckham kan erg succesvol worden in de Verenigde Staten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen