Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Helen Mirren blij met laat succes

Shownieuws

Actrice Helen Mirren is ontzettend blij met haar succes, ook al komt het laat. De 61-jarige actrice geniet van alle aandacht rond haar persoon.

(Novum/AP) - Actrice Helen Mirren is ontzettend blij met haar succes, ook al komt het laat. De 61-jarige actrice geniet van alle aandacht rond haar persoon. "Het maakt niet uit wanneer je succesvol wordt; vroeg of laat", zegt ze.

Mirren werd al voor de uitreiking van de Golden Globes aanstaande maandag overladen met waardering. Afgelopen vrijdag hoorde ze dat haar film 'The queen' bovenaan de nominatielijst staat voor de Bafta's, het Britse equivalent van de Oscars. De Bafta-uitreiking vindt plaats op 11 februari.

De filmster werd vrijdagavond geëerd door het American Film Institute voor haar rol in 'Elizabeth I'. De televisiefilm werd benoemd tot één van de beste producties in tien jaar. Mirren werd zaterdagavond in het zonnetje gezet in een bioscoop in Hollywood. De avond, een eerbetoon aan de actrice, was volledig uitverkocht.

Mirren, die van Russische afkomst is, neemt zondagavond een beeldje voor beste actrice in ontvangst van de Los Angeles Film Critics Association. Maandag worden de Golden Globes uitgereikt. Ze is drie keer genomineerd, voor 'The queen', 'Elizabeth I' en de televisiefilm 'Prime suspect: The final act'.

"Het is leuk als het je twee of drie keer in je leven overkomt, maar dit is geweldig", zegt Mirren over al het eerbetoon. "Dit is echt fantastisch."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen