Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Twee miljoen kijkers voor Najib Amhali

Shownieuws

De show van cabaretier Najib Amhali heeft zaterdag ruim twee miljoen kijkers getrokken. Het was daarmee het best bekeken programma van de avond.

De show van cabaretier Najib Amhali heeft zaterdag ruim twee miljoen kijkers getrokken. Het was daarmee het best bekeken programma van de avond, blijkt zondag uit cijfers van de stichting KijkOnderzoek. De talentenjacht X Factor trok anderhalf miljoen kijkers, terwijl voor de ijsdansprogramma's van RTL 4 en SBS 6 respectievelijk negenhonderdduizend en 1,2 miljoen mensen thuisbleven.

De voorstelling 'Najib Amhali most wanted' uit 2004 werd zaterdag uitgezonden op Nederland 1. Amhali, die bekendstaat onder de bijnaam De Marokkaan uit de Jordaan, won in 1993 de Pall Mall Export Prijs met de Comedytrain. In 1998 opende hij het Leids cabaretfestival, waar hij de publieks- en de juryprijs kreeg. De 35-jarige komiek maakte verder cabaretshows als 'Freefight', 'Veni vidi vici' en 'Vol is vol'. Momenteel staat hij in de theaters met 'Zorg dat je erbij komt'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen