Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Emotioneel afscheid 'Beauty and the Beast'

Shownieuws

Musical 'Beauty and the Beast' is zaterdag voor het laatst opgevoerd. De acteurs van de musical waren geëmotioneerd na de voorstelling in Scheveningen.

De acteurs van de musical 'Beauty and the Beast' waren zaterdagavond duidelijk geëmotioneerd na het slotapplaus van de laatste voorstelling. In het Circustheater in Scheveningen genoot het publiek nog één keer van onder anderen Chantal Janzen als Belle, Stanley Burleson als het Beest en Carlo Boszhard als Lumière.

Algemeen directeur van Joop van den Ende Theaterproducties Erwin van Lambaart eerde de spelers voor hun prestaties. Hij noemde enkele bijzondere getallen. Zo is de musical anderhalf jaar op de planken geweest en zijn er in die tijd meer dan één miljoen haarspelden verbruikt voor de vele pruiken uit de voorstelling.

Op 20 januari gaat de musical in première in België. Acteur René van Kooten is in zowel de Nederlandse als de Belgische versie van 'Beauty and the Beast' te zien in de rol van Gaston, de brute kracht die tevergeefs om de hand dingt van Belle.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen