Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Woordvoerder: Paula Abdul was niet dronken

Shownieuws

Paula Abdul was niet onder invloed van drugs of alcohol toen ze donderdag tv-interviews gaf. Volgens haar woordvoerder was de zangeres slechts een beetje moe.

Paula Abdul was niet onder invloed van drugs of alcohol toen ze donderdag verschillende televisie-interviews gaf. Volgens haar woordvoerder was de zangeres slechts een beetje moe. Abdul kwam in opspraak naar aanleiding van enkele vreemde en warrige televisieoptredens. "Dit is allemaal veel ophef om niets", zegt de woordvoerder tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

In de interviews, die de 44-jarige artieste via satellietverbinding gaf aan enkele kleine tv-zenders, sprak zij met dubbele tong en kwam ze moeilijk uit haar woorden. Ook schoot ze voortdurend in de lach en maakte ze heftige armgebaren.

Volgens het Britse persbureau Reuters heeft de zangeres vrijdag verdere interviews afgelast, nadat videoregistraties van de tv-optredens op internet verschenen. Gebruikers van videosites als YouTube suggereerden dat Abdul onder invloed was toen zij de interviews gaf. Volgens haar woordvoerder gebruikt de artieste nooit alcohol.

Abdul gaf de interviews ter promotie van het nieuwe seizoen van American Idol, de Amerikaanse equivalent van Idols. De artieste fungeert in het programma als een van de juryleden. In de jaren tachtig en negentig scoorde Abdul hits met nummers als 'Straight up' en 'Cold hearted'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen