Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beckham vroeg Tom Cruise om advies

Shownieuws

David Beckham heeft Tom Cruise om advies gevraagd over zijn transfer naar de voetbalclub LA Galaxy. De sporter hing urenlang met Cruise aan de telefoon.

(Novum/AP) - David Beckham heeft Tom Cruise om advies gevraagd over zijn transfer naar de Amerikaanse voetbalclub LA Galaxy. De wereldberoemde sporter hing naar eigen zeggen urenlang met Cruise aan de telefoon. "Natuurlijk heb ik hem om advies gevraagd", vertelde Beckham vrijdag in een persconferentie. "Hij is een wijze man en een goede vriend."

De oud-aanvoerder van het Engelse nationale team speelt sinds 2003 bij Real Madrid. Donderdag maakte hij bekend dat hij zijn Spaanse teamgenoten in augustus vaarwel zegt. Samen met zijn echtgenote Victoria zal de 31-jarige Beckham in Los Angeles neerstrijken. "Het is fijn om vrienden te hebben als we daar aankomen", zei hij over Cruise en diens vrouw Katie Holmes.

De Beckhams zijn al geruime tijd bevriend met het veelbesproken acteurskoppel. In november waren ze in Rome te gast op de bruiloft van Cruise en Holmes. Tijdens de Fashion Week in Parijs, eind vorig jaar, liepen Victoria en Katie samen menige modeshow af.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen