Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Lopez verliest wilde haren

Shownieuws

Jennifer Lopez heeft haar wilde haren verloren. De wulpse latina kiest bewust voor een leven buiten de schijnwerpers, vertelt ze aan het tijdschrift People.

Jennifer Lopez heeft haar wilde haren verloren. De wulpse latina kiest tegenwoordig bewust voor een leven buiten de schijnwerpers. "Al die aandacht had een slechte uitwerking op mijn privé-leven", vertelt ze aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Toen heb ik besloten het roer om te gooien."

De 37-jarige zangeres, bekend van nummers als 'Jenny from the block' en 'Get right', is nauwelijks meer op de dansvloer te vinden. "Je kunt gewoon niet meer zo vaak uitgaan als je buiten de spotlights wilt blijven", vertelt de diva. Gelukkig zijn Lopez en echtgenoot Marc Anthony echte huismussen. "We zitten graag samen op de bank", onthult het sekssymbool.

De artieste, die in 2005 haar laatste hit scoorde, is momenteel druk met de productie van de MTV-serie DanceLife. De show, die op maandag voor het eerst wordt uitgezonden in de Verenigde Staten, volgt zes jonge dansers die proberen door te breken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen