Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beckhams zijn frisse wind voor Hollywood

Shownieuws

De media in Hollywood zijn blij met de komst van David en Victoria Beckham. Het stel zal worden onthaald als een frisse wind in showbizzland.

De media in Hollywood zijn blij met de komst van David en Victoria Beckham. Het stel zal komende zomer worden onthaald als een frisse wind in showbizzland, nu koppels als Brad Pitt en Angelina Jolie en Tom Cruise en Katie Holmes steeds minder in het openbaar verschijnen omwille van hun baby's. Donderdag werd bekend dat David gaat voetballen voor de Amerikaanse club Los Angeles Galaxy.

Een producent van de televisieshow Access Hollywood noemt de komst van 'Posh en Becks' tegenover het persbureau Reuters een 'heel, heel, heel belangrijke gebeurtenis'. Een groot deel van de redacteuren van het populaire programma zou zich vrijwillig hebben aangeboden om zich volledig op het stel te storten.

Hollywood wordt de laatste maanden overspoeld met nieuws over Britney Spears, Paris Hilton en Lindsay Lohan. Met de komst van David en Victoria wordt het roddelcircuit flink opgeleukt. David is immers behalve stervoetballer een mode-icoon en Victoria is een dankbaar doelwit voor speculaties over haar kleding en gewicht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen