Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Kidman krijgt auto-ongeluk tijdens opnamen

Shownieuws

Nicole Kidman heeft donderdag een auto-ongeluk gekregen tijdens de opnamen van de film 'The invasion'. De 39-jarige actrice raakte betrokken bij een botsing.

(Novum/AP) - Nicole Kidman heeft donderdag een auto-ongeluk gekregen tijdens de opnamen van de film 'The invasion' in de Verenigde Staten. De 39-jarige actrice raakte betrokken bij een botsing met de Jaguar waar ze in reed tijdens een scène van de science fiction thriller. Kidman werd afgevoerd naar een ziekenhuis, vertelt haar woordvoerster.

Na een lichamelijk onderzoek mocht de Australische actrice het ziekenhuis verlaten. Het is onduidelijk of Kidman naar huis is gegaan of is doorgegaan met de opnamen. De auto, waarin ze zat tijdens het ongeval, werd voortgetrokken door een daarvoor bestemd voertuig. Het voertuig vloog uit de bocht met een snelheid van zeventig kilometer per uur.

Kidman en een jonge stuntman droegen gordels toen de Jaguar tegen een lantaarnpaal botste. In totaal werden acht mensen, onder wie de actrice, de stuntman en een cameraman, naar het ziekenhuis gebracht. Geen van allen liepen verwondingen op, die ernstig genoeg waren om te worden opgenomen.

Oscarwinnares Kidman speelt in 'The Invasion' een psychiater uit Washington. Ze onderzoekt de oorzaak van een buitenaardse invasie. Op het moment van het ongeluk probeerde Kidman te ontsnappen aan zombieachtige wezens, die zich vastklemden op de motorkap van de auto.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen