Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Norah Jones heeft affaires met andere artiesten

Shownieuws

Norah Jones had muzikale affaires met diverse artiesten. De 27-jarige zangeres experimenteerde met meerdere muziekstromen voor haar nieuwe album 'Not too late'.

Norah Jones heeft muzikale affaires gehad met diverse artiesten. De 27-jarige zangeres experimenteerde met meerdere muziekstromen voor haar nieuwe album 'Not too late'. Op de cd spelen jazzmuzikanten, is een solo te horen met een trombone en neemt een vriend van Norah de akoestische gitaar voor zijn rekening.

De zoetgevooisde Norah schreef zelf alle nummers van haar derde plaat. Meer dan op haar vorige albums drukken de liedjes uit wie ze is, vertelt ze in een door haar platenmaatschappij EMI Music verspreid interview. "Mijn eerste albums waren simpel en lief, maar niet zoals ik ben. Ik heb me de laatste tijd beter geleerd uit te drukken."

Jones, die in 2002 doorbrak met de cd 'Come away with me', is niet helemaal ontrouw aan haar eigen band. "Ik speel al bijna vijf jaar, dus vanaf het begin, met deze mensen", zegt ze. "En ik zie ze als de harde kern van mijn band, maar het was wel leuk dat er andere artiesten meededen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen