Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Drew Barrymore binnenkort vrijgezel'

Shownieuws

De relatie van Drew Barrymore staat op springen. Volgens een kennis van de actrice heeft ze het uitgemaakt met haar 26-jarige vriendje Fabrizio Moretti.

De relatie van Drew Barrymore staat op springen. Een kennis van de actrice weet dat ze het heeft uitgemaakt met haar 26-jarige vriend Fabrizio Moretti, de drummer van de band The Strokes. "Drew wil haar relatie wat rust gunnen", vertelt de anonieme bron aan het Amerikaanse tijdchrift Us Weekly.

De 31-jarige actrice, bekend van rollen in films als 'Charlie's Angels' en 'Donnie Darko', is sinds 2002 met Moretti samen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. "Ze zijn al twee keer eerder uit elkaar gegaan", vertelt de bron. Of de huidige breuk het definitieve einde van de relatie betekent, is daarom niet zeker. "Dit gebeurde die vorige keren ook."

Het leeftijdsverschil zou de reden zijn voor de terugkerende strubbelingen. "Hij is jonger en houdt niet van dat hele showbizzwereldje", vertelt de bron. "Hij heeft ook niets met de vrienden van Drew." Onlangs vertelde Barrymore dat ze op 'gekke mannen' valt. Haar ideale partner is 'slim, gek en grappig'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen