Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Been Schwarzenegger blijft pijnlijk na operatie

Shownieuws

Het been van Arnold Schwarzenegger blijft pijn doen na zijn operatie vorige maand. De gouverneur begraaft zichzelf in zijn werk om de knagende pijn te vergeten.

(Novum/AP) - Arnold Schwarzenegger blijft last houden van zijn been na zijn operatie vorige maand. De gouverneur van Californië zegt dat hij zichzelf begraaft in zijn werk om maar niet te hoeven denken aan de knagende pijn aan zijn rechterdijbeen. "Ik denk dat ik nog nooit zo veel pijn heb gehad", vertelt de 59-jarige oud-filmster. "Ik heb de hele dag last van een zeurende pijn, behalve als ik aan het werk ben."

Schwarzenegger brak op 23 december zijn been tijdens een ski-ongeluk in het Amerikaanse Sun Valley. De krachtpatser werd teruggevlogen naar Californië en ging drie dagen na het ongeval onder het mes.

Zijn beenbreuk volgt na een reeks verwondingen aan zijn lijf, waarmee hij zeven keer Mr. Olympia werd. De voormalige bodybuilder heeft een valse heup, een vervangen hartklep, hij brak meerdere ribben bij een motorongeval en begin vorig jaar kreeg hij nog vijftien hechtingen in zijn lip.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen