Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Take That en Lionel Richie naar Carré

Shownieuws

Take That, Lionel Richie, Lucie Silvas en Ilse DeLange zijn op 3 februari te zien in Carré. Dat zegt Ivo Niehe, die de acts vroeg voor De Nieuwe Theater Show.

Take That, Lionel Richie, Lucie Silvas en Ilse DeLange zijn op 3 februari allemaal te zien in theater Carré in Amsterdam. De artiesten verzorgen op de avond niet alleen een optreden, maar fans kunnen ook vragen stellen aan hun idolen. Daarnaast worden unieke videobeelden vertoond. Presentator Ivo Niehe is de gastheer van de avond en zal tevens te zien zijn met zijn band van vijf vrouwelijke musici.

Niehe vertelt donderdag in De Telegraaf met alle artiesten die komen iets bijzonders te hebben. Zo heeft hij een zwak voor Take That sinds hij jaren geleden het laatste optreden van de boyband met Robbie Williams in zijn programma had. "We hadden 250 huilende vrouwen in de zaal. Een onvergetelijke bak emotie." Nu Take That zonder Williams een comeback heeft gemaakt, leek het Niehe leuk de bandleden weer eens uit te nodigen.

Ook Lionel Richie is een van de favoriete artiesten van Niehe, hoewel aan zijn komst volgens de presentator ook een nadeel kleeft. "Hij wil steevast logeren in de duurste suite van het Amstel Hotel. Maar zijn muziek maakt alles goed." Lucie Silvas komt omdat Niehe benieuwd is naar haar kunnen en Ilse DeLange omdat hij haar heeft zien veranderen 'van een onzeker lachebekje in de vedette die ze nu is'.

De 60-jarige Niehe maakte deze maand zijn rentree bij de Tros, na tegenvallende kijkcijfers van zijn programma bij Talpa. Op 1 en 2 februari staat hij ook al in Carré met zijn Nieuwe Theatershow, waarin hij wordt bijgestaan door onder meer BZN, Katie Melua en André van Duin. De shows zijn de laatste van zijn theatertoer waarmee hij de afgelopen maanden door Nederland en België toerde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen