Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schaatsende Kelly negeert mooie billen op het ijs

Shownieuws

Kelly van der Veer besteedt geen aandacht aan alle welgevormde mannenbillen die tijdens Dancing on Ice voorbij komen geschaatst. Ze gaat voor zichzelf.

Kelly van der Veer besteedt geen aandacht aan alle welgevormde mannenbillen die tijdens Dancing on Ice voorbij komen geschaatst. "Ik ga me de komende periode voor iets anders inzetten dan voor mannen. Ik ben ze zat. Er zijn wel veel mooie billen, maar ik ga niet voor het mannelijk schoon. Ik ga voor mezelf." De voormalige Big Brother-deelneemster is een van de dertien bekende Nederlanders die samen met een professionele schaatspartner de ijsstrijd aangaat op RTL 4.

Tijdens de perspresentatie van de ijsdansshow in Baarn werden alle schaatskoppels woensdag aan de pers voorgesteld. De zenderoorlog tussen RTL 4 en SBS 6 was een veelbesproken onderwerp. SBS en RTL zenden hun ijsshow op dezelfde dag uit.

De schaatsers laat de oorlog tussen de zenders koud. "Wij zijn er hier op het ijs niet mee bezig", zegt Winston Gerschtanowitz. "Het is meer een programmeringstrijd." Acteur John Jones noemt de koude oorlog tussen RTL en SBS 'ruk'. "Doordat ze met elkaar aan het strijden zijn verliezen ze de kijker uit het oog. En misschien worden ze daar nog wel op afgerekend."

Voor de eerste liveshow van vrijdag moeten de ongeoefende BN-ers nog heel wat doorstaan om een goede kuur te kunnen schaatsen. Quinty Trustfull heeft tijdens het oefenen al een flinke klapper gemaakt. "Ik ben een keer heel hard op mijn rug gevallen toen ik op de punten van mijn schaatsen moest staan. Ik kreeg geen lucht meer en het werd zwart voor mijn ogen. Maar na behandeling van de fysiotherapeut gaat het wel weer."

Kelly schaatst rond met een blauwe knie. "Ik ben vier keer heel hard op mijn linkerknie gevallen. Hij is helemaal blauw en er zit een bal op. Maar ik ga gewoon door, want the show must go on, en ik ben een showgirl."

Dancing on Ice gaat vrijdag van start. Donderdagavond krijgt een kijker de kans om een wildcard te winnen en mee te doen aan de schaatswedstrijd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen