Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Nieuwe vlam voor Marilyn Manson'

Shownieuws

Actrice Evan Rachel Wood is het nieuwe liefje van rocker Marilyn Manson. De affaire van Wood en Manson speelde mee in de breuk met zijn ex-vrouw, meldt People.

De inkt van de handtekening van Marilyn Manson op de scheidingspapieren is nog niet eens droog, of hij heeft al een nieuwe relatie. Actrice Evan Rachel Wood is het kersverse liefje van de shockrocker. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People woensdag.

De affaire van Manson met de 19-jarige filmster zou hebben meegespeeld bij de breuk tussen de 38-jarige zanger en zijn ex-vrouw, danseres Dita Von Teese.

Marilyn en Wood zijn al enige tijd met elkaar bevriend. De bleke rocker ontmoette de 'Thirteen'-actrice voor het eerst toen hij haar benaderde om in zijn horrorfilm 'Phantasmagoria: The visions of Lewis Carroll' te spelen. Daarna poseerde ze voor een aquarel die hij schilderde.

Het extreme feestgedrag van Manson heeft ook meegespeeld in de beslissing van de 34-jarige Von Teese om de scheiding aan te vragen op 29 december. "Dita is intens verdrietig", zegt een vriendin van de danseres. "Ze heeft dit niet zien aankomen."

Een woordvoerder van Manson heeft niet op de vermeende relatie gereageerd. De woordvoerder van Wood ontkent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen