Kies je favoriete radiostation

Dossiers

50 Cent wil eigen condoomlijn

Shownieuws

Rapper 50 Cent wil een eigen condoomlijn uitbrengen. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel, dat Amerikaanse jongeren ontmoedigt onveilig te vrijen.

Rapper 50 Cent is van plan een eigen condoomlijn uit te brengen. De 31-jarige artiest, die eigenlijk Curtis Jackson heet, maakte dit in New York bekend tijdens de presentatie van een driedelige boekenserie, die geschreven is met zijn medewerking. Dat meldt de muzieksite NME woensdag.

Jackson zegt niet te willen meewerken aan passieve reclamecampagnes. Hij denkt dat hij op zijn manier meer jongeren kan bereiken. Een deel van de opbrengst van de verkoop van de condooms gaat naar een goed doel, dat Amerikaanse jongeren bewust wil maken van de gevolgen van onveilig vrijen.

Met zijn boeken hoopt hij jongeren aan het lezen te krijgen. De boekenreeks gaat over de fictieve avonturen van Fifty en zijn posse G-Unit. 'Death before dishonor', 'Baby brother' en 'The ski mask way' zijn de titels. Het gerucht gaat dat de laatste titel binnenkort verfilmd wordt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen