Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Advocaat: Paris niet beschonken achter het stuur

Shownieuws

Volgens haar advocaat was Paris Hilton niet dronken toen ze in september werd gearresteerd. Ze had alleen te weinig gegeten.

Advocaat: Paris niet beschonken achter het stuur

(Novum/AP) - Paris Hilton heeft niet in beschonken toestand plaatsgenomen achter het stuur. Dat heeft de advocaat van de hotelerfgename dinsdag gezegd voor de rechtbank in Los Angeles. Ze is in september in Hollywood gearresteerd voor rijden onder invloed. Op 23 februari komt de zaak voor.

De 25-jarige Hilton werd aangehouden nadat ze met haar Mercedes over de weg zou hebben geslingerd en te hard zou hebben gereden. Uit een alcoholtest, die ter plekke werd afgenomen, bleek dat ze de minimale hoeveelheid alcohol in haar bloed had die een arrestatie in de staat Californië mogelijk maakt. Ze werd gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed, maar was al snel weer op vrije voeten.

Paris verklaarde later op het politiebureau dat ze mogelijk iets te hard reed omdat ze honger had en een hamburger wilde halen. Ook zei ze maar één drankje te hebben genuttigd, een margarita.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen