Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Modegoeroe haalt uit naar Paris en Britney

Shownieuws

Britney Spears en Paris Hilton zijn de slechts geklede vrouwen van 2006. De twee sterren delen de eerste plaats in de Mr. Blackwell's Worst Dressed List.

(Novum/AP) - Britney Spears en Paris Hilton mogen zich de slechtst geklede vrouwen van vorig jaar noemen. De popdiva en de hotelerfgename delen de eerste plaats in Mr. Blackwell's Worst Dressed List, waarin de Amerikaanse modegoeroe jaarlijks de slechtst geklede vrouwen opsomt. Blackwell noemt de twee sterren 'screamgirls', vanwege hun niets verhullende kleding in schreeuwerige kleuren. Ook beschikken ze volgens hem over geen enkele klasse of modegevoel.

Ook de outfits van Camilla Parker-Bowles, die op twee staat, waren volgens Blackwell om te huilen. "Met al die veren op haar hoed ziet ze eruit als een angstige parkiet uit de oertijd. Een koninklijk wrak." De derde plaats is voor Lindsay Lohan, vanwege haar 'bedroevende' stijl.

Christina Aguilera beschikt volgens Blackwell over een prachtige stem, maar dat doet volgens hem niets af aan het feit dat ze geen smaak heeft. Ook Mariah Carey wordt door de mangel gehaald. "De koningin van de catastrofale kitsch", noemt de voormalige ontwerper Blackwell haar.

Andere namen in de lijst van slecht geklede vrouwen zijn Paula Abdul, Sharon Stone, Tori Spelling, Sandra Oh en Meryl Streep.

Wie het volgens Blackwell wel goed deden op modegebied zijn Kate Winslet, Angelina Jolie, Helen Mirren, Barbra Streisand, Beyoncé, Nancy Pelosi, prinses Charlotte van Monaco, Heidi Klum, Katie Holmes en Marcia Cross. Zij staan in de lijst van de tien best geklede vrouwen van vorig jaar. Het is de 47e keer dat Blackwell de lijsten samenstelt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen