Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Begrafenis James Brown laat op zich wachten

Shownieuws

James Brown is nog altijd niet begraven. Zijn nabestaanden moeten het er nog over eens worden waar hij wordt begraven en wat er met zijn nalatenschap gebeurd.

(Novum/AP) - De op 25 december overleden soullegende James Brown is nog altijd niet begraven. Zijn nabestaanden moeten het er nog over eens worden waar Brown wordt begraven. Ook is nog niet duidelijk wat er moet gebeuren met zijn nalatenschap. Dat heeft zijn advocaat Buddy Dallas gezegd.

Voorlopig staat de verzegelde kist met het lichaam van Brown in een bewaakte kamer in het huis van de zanger op Beech Island. De woning werd op de dag van zijn overlijden afgesloten om te voorkomen dat zijn spullen zouden verdwijnen. Zelfs de partner van Brown, Tomi Rae Hynie, en hun 5-jarige zoontje werd vlak na zijn dood de toegang tot de woning ontzegd.

"Stel je eens voor wat er anders gebeurd zou zijn", zei Dallas. "De spullen van James Brown zouden als de artikelen op de planken van warenhuis Macy's in de uitverkoop uitgestald hebben gestaan."

Brown, die bekend stond als The Godfather of Soul, overleed in de kerstnacht aan hartfalen in combinatie met een longontsteking. Hij is 73 jaar geworden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen