Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patty Brard op de schaatsen ondanks maagbloeding

Shownieuws

Patty Brard laat zich niet snel uit het veld staan. De diva doet mee aan 'Sterren dansen op het ijs' ondanks een maagbloeding waarvan ze maar net hersteld is.

Patty Brard laat zich niet snel uit het veld staan. De 51-jarige zangeres doet mee aan 'Sterren dansen op het ijs', hoewel ze pas net is hersteld van een maagbloeding. In het vliegtuig van Curaçao naar Nederland gaf Brard naar eigen zeggen wel drie liter bloed op. Dat bleek te komen door twee gaatjes in haar slokdarm. De arts van de kinderen van Madonna bood uitkomst. Hij zat in hetzelfde vliegtuig en loodste haar door de reis heen.

Inmiddels gaat het weer goed en is Patty hard aan het oefenen voor de ijsdansshow, vertelt ze woensdag in De Telegraaf. Ze heeft een achterstand op de rest van de deelnemers, die al een tijdje aan het trainen zijn, maar ze zegt ijzersterk te zijn. "Het gaat lukken. Als het publiek het wil, ga ik door en word ik de laatste deelnemer van het programma."

De diva onderbrak haar vakantie op Curaçao op mee te doen aan de ijsdansshow van SBS 6, nadat Gerard Joling haar had overgehaald. "Ik heb mijn spullen gepakt en ben eerste klas ingevlogen." Brard neemt het donderdag in de zogeheten wildcardronde, waarbij één deelnemer doorgaat naar de echte show, op tegen Lola Brood, Mike Starink, Rob Geus en Petra Kagchelland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen