Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Onbekende Nederlander in Dancing on Ice

Shownieuws

Een onbekende Nederlander krijgt de kans om mee te schaatsen in de tv-show Dancing on Ice. Donderdagmiddag kunnen geïnteresseerden auditie doen in Baarn.

Een onbekende Nederlander krijgt de kans om mee te schaatsen in de tv-show Dancing on Ice. Donderdagmiddag kunnen geïnteresseerden auditie doen in Baarn. 's Avonds wordt op RTL 4 de winnaar bekend gemaakt, die vrijdag al het ijs op moet in de eerste aflevering van het tweede seizoen van het schaatsprogramma.

Tv-zender RTL 4 is op zoek naar iemand die het wil opnemen tegen BN-ers als Dieter Troubleyn en Regilio Tuur. "We zijn op zoek naar een enthousiaste Nederlander van boven de vijftien, die geen profschaatser is", vertelde Martijn Krabbé dinsdag in het showbizzprogramma RTL Boulevard. Krabbé presenteert de ijsshow samen met acteur John Williams.

Dit nieuwste spelonderdeel doet de concurrentiestrijd tussen RTL 4 en SBS 6 weer oplaaien. Eerder kondigde SBS 6 aan ook op vrijdag te beginnen met het tweede seizoen van de ijsdansshow 'Sterren dansen op het ijs', dat eigenlijk pas eind februari van start zou gaan. Geruchten dat de zender plannen zou hebben om al op donderdag de eerste aflevering uit te zenden worden door SBS 6 ontkend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen