Kies je favoriete radiostation

Dossiers

SBS 6 start ook donderdag met ijsshow

Shownieuws

SBS 6 start net als RTL 4 ook donderdag met haar ijsshow. Vijf BN'ers waaronder Patty Brard strijden donderdag om een wild card in 'Sterren dansen op het Ijs'.

SBS 6 start net als RTL 4 ook donderdag met haar ijsshow. Vijf BN'ers strijden donderdag na de opening van 'Sterren dansen op het Ijs' om een zogenoemde wildcard. Éen van hen mag zich bij de twaalf Bn'ers die eerder bekend gemaakt zijn voegen en meedoen aan de ijswedstrijd. Het gerucht ging dinsdag al eerder dat SBS hiermee zou gaan komen, maar de zender deed deze berichten af als 'complete onzin'.

De vijf Nederlanders, die momenteel repeteren in Thialf in Heerenveen en die kans maken op de wildcard, zijn volgens de geruchten presentatrice en zangeres Patty Brard, smaakpolitie Rob Geus, presentator Mike Starink, Lola Brood,de dochter van Herman Brood en ONM-actrice Petra Kagchelland. SBS wil dinsdag alleen de namen van Brard, Starink en Brood bevestigen. Woensdag worden de vijf Bn'ers officieel bekend gemaakt.

Tina Nijkamp, programmaleider SBS 6, meldt in een extra ingelaste Shownieuws-uitzending dat het idee is ontstaan toen Dries Roelvink leek af te haken. "Er kwamen zoveel aanmeldingen binnen van bekende Nederlanders die riepen : als Dries niet wil, dan wil ik wel, dat we op het idee kwamen om een wildcard ronde te doen", legt Nijkamp uit. SBS benaderde zelf ook nog een aantal andere BN'ers.

RTL liet eerder dinsdag weten dat zij donderdagavond starten met 'Dancing on ice'. Een onbekende Nederlander krijgt de kans om mee te schaatsen in de tv-show. Donderdagmiddag kunnen geïnteresseerden auditie doen in Baarn. 's Avonds wordt op RTL 4 de winnaar bekend gemaakt, die vrijdag al het ijs op moet in de eerste aflevering van het tweede seizoen van het schaatsprogramma.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen