Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Phil Collins geniet van 'mensen die geen man zijn'

Shownieuws

Phil Collins gaat graag om met 'mensen die geen man zijn'. De zanger, die dit jaar voor de derde keer gaat scheiden, geniet van het vrijgezellenbestaan.

Phil Collins gaat graag om met 'mensen die geen man zijn'. De zanger, die begin vorig jaar aankondigde voor de derde keer te gaan scheiden, geniet met volle teugen van het vrijgezellenbestaan. "Ik probeer mijn leven weer op te pakken", vertelde de zanger dinsdag in het showbizzprogramma RTL Boulevard. "En dat houdt ook in dat ik met mensen omga die geen man zijn", zei hij grinnikend.

Ook vertelde de 55-jarige zanger dat hij dit jaar druk bezig is met de eerder aangekondigde comeback van de rockband Genesis. "Dit jaar wil ik veel tijd besteden aan mijn kinderen, Genesis en mijn scheiding." De zanger besloot in maart het huwelijk met zijn derde vrouw Orianne te beëindigen. Collins heeft drie zonen en twee dochters.

De Britse rocker, die eind jaren zeventig doorbrak met Genesis, was in Nederland voor de eerste repetitiedag van de Nederlandse versie van de musical 'Tarzan'. De artiest, die verantwoordelijk was voor de muziek, zei dat hij zeer tevreden is over de Nederlandse cast. "Als je in een lendendoekje nog steeds indruk kunt maken op het publiek, dan ben je een ster", zei hij over Ron Link, die de rol van Tarzan speelt. De musical is vanaf 15 april te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen