Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Regiedebuut voor 'Chasing Amy'-actrice

Shownieuws

Actrice Joey Lauren Adams heeft haar eigen film geregisseerd. De blondine, bekend van 'Chasing Amy' uit 1997, maakt met 'Come early morning' haar regiedebuut.

(Novum/AP) - Actrice Joey Lauren Adams heeft haar eigen film geregisseerd. De blondine uit de staat Arkansas, onder meer bekend van de romantische komedie 'Chasing Amy' uit 1997, maakt met 'Come early morning' haar regiedebuut. De film, waarin Ashley Judd te zien is, ging deze week in première in de Verenigde Staten.

Adams deed zeven jaar over het verfilmen van het script, dat gaat over alleenstaande vrouw uit het zuiden van de VS. "Ik ben er trots op dat ik uit Arkansas kom', zegt ze. "En ik ben ontzettend trots op deze film. Ik heb geprobeerd een zo eerlijk mogelijk beeld neer te zetten van mensen uit het Zuiden."

De actrice zegt het heft in handen genomen te hebben omdat ze het zat was om op een rol te wachten. "Ik zat bij de telefoon te wachten", vertelt ze. "Op een gegeven moment wilde ik weer iets doen met mijn leven."

De film is geselecteerd voor het Sundance Filmfestival, het grootste festival voor onafhankelijke films in de Verenigde Staten. Sundance vindt plaats van 18 tot en met 28 januari.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen