Kies je favoriete radiostation

Dossiers

SBS wint eerste etappe 'ijsdansoorlog'

Shownieuws

SBS 6 heeft donderdag de eerste etappe van de 'ijsdansoorlog' gewonnen. Naar het programma 'Sterren dansen op het ijs' keken ruim 1,1 miljoen mensen.

SBS wint eerste etappe 'ijsdansoorlog'

SBS 6 heeft donderdag de eerste etappe van de 'ijsdansoorlog' gewonnen. Het programma 'Sterren dansen op het ijs' wist ruim 1,1 miljoen kijkers aan zich te binden. Dancing on Ice, het kunstschaatsprogramma van concurrent RTL 4, moest het met iets meer dan een miljoen kijkers doen.

Op SBS6 streden vijf bekende Nederlanders tegen elkaar voor de dertiende plaats in de schaatsploeg. Petra Kagchelland liet concurrenten als Patty Brard en Mike Starink achter zich en kreeg zowel van de jury als het publiek de wildcard toegekend.

RTL 4 liet woensdag weten dat ook onbekende Nederlanders kans maakten om samen met onder anderen Dieter Troubleyn en Kelly het ijs op te gaan. Cindy uit Amsterdam en Anthony uit Breda wisten de jury van hun kunsten te overtuigen. Zij zijn al vrijdagavond in de ijsshow te zien.

De strijd tussen de twee zenders werd woensdag op scherp gesteld, toen RTL 4 aankondigde een dag eerder dan gepland met de eerste uitzending van het tweede seizoen te komen. In allerijl besloot ook SBS 6 op donderdag met de tweede serie afleveringen te beginnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen