Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna verdedigt Rosie O'Donnell

Shownieuws

Madonna neemt het op voor haar vriendin Rosie O'Donnell. De 44-jarige presentatrice is in een mediastrijd verwikkeld met vastgoedmagnaat Donald Trump.

(Novum/AP) - Madonna neemt het op voor haar vriendin Rosie O'Donnell, die in een mediastrijd is verwikkeld met vastgoedmagnaat Donald Trump. "Ze heeft het zwaar te verduren", zei de 48-jarige popster in een Amerikaanse tv-show. "Ik wou dat dit ophield, het is niet eerlijk."

Talkshowpresentatrice O'Donnell haalde zich de woede van Trump op de hals toen ze hem bekritiseerde over zijn optreden in een schandaal rond Miss USA Tara Conner. De 60-jarige miljardair besloot vorige maand dat de jonge schone, die in opspraak was geraakt vanwege haar feestgedrag, haar kroontje toch mocht houden. Trump is mede-eigenaar van de missverkiezingen.

Volgens de 44-jarige O'Donnell is Trump, die twee keer is gescheiden, niet de aangewezen persoon om het 'morele kompas' van Amerikaanse jongeren te spelen. De steenrijke Trump noemde O'Donnell vervolgens in een interview een 'loser' en een 'vet varken'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen