Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Blue Man Group dupe van storm

Shownieuws

De theateract Blue Man Group staan donderdag niet in de Amsterdamse Theaterfabriek. Door windstoten is een deel van het dak van het theatercomplex afgewaaid.

De blauwe mannen van de theateract Blue Man Group staan donderdagavond niet in de Amsterdamse Theaterfabriek. Door zware windstoten is een deel van het dak van het theatercomplex afgewaaid. "Ook de binnenkant van het dak kwam op sommige plekken naar beneden", vertelt algemeen directeur Erwin van Lambaart van theaterproductiebedrijf Stage Entertainment.

De wind wist donderdag onder de dakbedekking van het voormalige Stork-gebouw te komen. "De brandweer vond het te risicovol om de Blue Man Group te laten optreden", vertelt Lambaart. "Maar vrijdag staan er 's ochtends vroeg 25 dakbedekkers klaar om de schade te repareren."

Naar verwachting staat de Amerikaanse theateract vrijdagavond weer op het podium. "Dat hopen we echt," zegt Lambaart, "want alle vijf shows van dit weekend zijn uitverkocht." Het theater, dat plaats biedt aan meer dan duizend bezoekers, werd in 2004 geopend. Sinds 12 december treedt de Blue Man Group er op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen