Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bonnie St. Claire wil stoppen met programma

Shownieuws

Bonnie St. Claire wil stoppen met haar nieuwe programma 'Het glas is halfvol'. De zangeres wil zich terugtrekken omdat ze als drankorgel zou worden neergezet.

Bonnie St. Claire wil stoppen met haar nieuwe programma 'Het glas is halfvol', waarvan de eerste uitzending dinsdag gepland staat bij Tien. De zangeres wil zich terugtrekken uit het project omdat ze te veel als drankorgel zou worden neergezet. "Ze kunnen maar aan één ding denken en dat is het glas", vertelt de zangeres, aan wie een hardnekkig imago van alcoholiste kleeft. "De mensen kennen mij helemaal niet. Ik word meteen in een bepaald stramien geplaatst."

De 56-jarige blondine vertelt aan Novum Nieuws dat het nog niet definitief is dat het programma stopt. "De dingen moeten nog worden uitgesproken met Tien. Maar ik wil er in ieder geval mee ophouden", verklaart ze. "Ik wil de zender overigens niets verwijten. Ik vind alleen het format niet goed." St. Claire presenteert het programma samen met haar vriendin Viola Holt. Voor de wekelijkse show struinen de vriendinnen 'de leukste feestjes' van het land af.

Maar volgens St. Claire zijn de feestjes helemaal niet leuk. Dat is ook een van de redenen dat ze wil stoppen met de show. "Ik kom op feestjes terecht die me geen mallemoer zeggen, zoals de Miljonair Fair. En dan sta ik daar kaviaar te eten, terwijl ik dat helemaal niet lust", verzucht ze. "Ik vind het niet leuk. Ik heb van al die feestjes helemaal niets opgestoken. Er zijn nog andere dingen in het leven, denk ik dan."

De zangeres maakt zich er kwaad over dat het programma alleen maar over rijkdom gaat. "Het zegt me allemaal helemaal niets. Er is zo veel armoede in Nederland en dan sta ik op zo'n Miljonair Fair." De zangeres is van plan in de toekomst op te komen voor de minderbedeelden in de samenleving. "Ik ben van plan om me in te gaan zetten voor de Voedselbank. Ik heb nog geen contact met die organisatie opgenomen, maar wil dat wel gaan doen. Ik wil een andere Bonnie laten zien."

Tien was vrijdag niet bereikbaar voor commentaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen