Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Beckham: ik ben dun, niet anorectisch

Shownieuws

Victoria Beckham wijt haar slanke figuur aan goede genen en gezonde voeding, niet aan een hongerdieet. "Ik eet veel vis en alle soorten groente en fruit."

Victoria Beckham wijt haar slanke figuur aan goede genen en gezonde voeding, niet aan een hongerdieet. "Ik eet heel gezond, veel vis en alle soorten groente en fruit", zei ze maandag tijdens een radio-uitzending van de BBC. De voormalige Spice Girl ontkent de geruchten dat ze een eetstoornis heeft. "Ik ben van nature vrij klein en dun", zei ze.

De 32-jarige echtgenote van topvoetballer David Beckham stoort zich niet aan de speculaties over haar magere verschijning. "Dat heb ik echt naast me neergelegd. Ik lees geen bladen meer." Wel wil ze wat misverstanden uit de weg ruimen. "Er is een groot verschil tussen iemand met een eetstoornis en iemand die op zijn voeding let."

Sinds het einde van de Spice Girls in 2001 is de zangeres voorturend in het nieuws vanwege haar dunne figuur. Ze heeft al meerdere keren ontkend aan anorexia te lijden. Haar autobiografie 'Learning to fly', die in 2001 verscheen, wakkerde de speculaties aan. In de memoires beschrijft ze dat het volgen van diëten lange tijd een obsessie voor haar was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen